Back to reality

Nu är det länge sedan jag uppdatera min hemsida, anledningen till det är att jag har haft väldigt fullt upp detta år! Sedan sist har jag tagit ett EM-silver, kommit tia på OS, haft problem i familjen, fått en dotter och så klart tränat massor. Jag är taggad på att bli bättre och ligger just nu i hårdträning inför 2017! Planen är att köra minst till Tokyo 2020, om kroppen håller och allting fungerar som det ska och jag tycker att paddlingen är superkul just nu!

I skrivande stund har jag precis tagit en paus från packande, jag ska på skidläger imorgon! Vi har en ny landslagsledning, skidläger är tillbaka på menyn och jag ska för först gången åka på läger med min dotter! Allt som allt är jag väldigt nöjd, glad och revanschsugen efter denna säsong och ser fram emot framtiden. Jag ska uppdatera lite mer ofta här, så häng kvar här, se till att följa mig på Facebook och Instagram, där jag uppdaterar oftare och ni kan hänga med i min vardag.

It has been a while since I updated my webpage, but I have been really busy. 2016 has offered a lot of fun stuff and some not so fun stuff. I am right now training hard for 2017 and I am going on ski camp tomorrow! Looking forward to getting better, faster and stronger and I am excited for the future. Since my last post, I have taken a silver medal at Europeans, finished 10th at the Olympics and I am now a father to a beautiful daughter! Stay tuned for more updates here on pettermenning.com and make sure to follow me on Facebook and Instagram!

IMG_0169.JPG

Me and my daughter Lovisa 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s