#RoarforRio

Ni som följer mig på Facebook har sett att jag dragit igång ett nytt projekt, som jag kallar #RoarforRio och som är min satsning mot att ta guldet på OS i Rio. Namnet kommer av att jag inspireras mycket av lejon i mitt tävlande och i min träning där jag ofta känner mig som en lejonkung när det går bra. Resan till Rio går i flera steg, kvalet till OS är på VM i Milano i slutet av sommaren så det är första stora målet just nu. Jag kommer att lägga ut några små videos som rör min satsning, den första handlar om min dröm att ta mig till OS och vinna guldet där som jag haft sedan jag var liten. Det kommer komma fler videos med olika teman, jag hoppas ni ska gilla dem och uppskatta att lära känna mig lite bättre.

Annars flyter träningen på bra, kroppen känns fortfarande bra om än trött under de tuffa veckorna. Jag har verkligen börjat gilla Cincon mer och mer, den är otroligt bra att paddla både långt och kort i. Det tar ett tag att vänja sig vid den så det är nog smart att inte hoppa i och köra tävling direkt, men när man väl behärskar den så är den grym!

 You who follow me on Facebook knows that I have a new project that is called #RoarforRio.  The name comes from me being inspired by lions, I think of my self as a lionking during training and competitions. The road to Rio has a lot of steps, the qualifier for us is on the World Championships in august and that is the first big goal right now. I will be posting a few small videos here and on Facebook, I really hope that you will enjoy getting to know me a little better.

Training is going well, feeling fast but a bit tired right now after a hard week. I have been liking the Cinco more and more, it is incredible for both long and shorter sessions. It takes a while getting used to it, but when you do it is very, very powerful! 

Nelo Cinco Petter Menning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s