Autumn

Äntligen är det dags, imorgon börjar mitt och Eriks träningsläger, STHLM Sprint Camp! Det är lika roligt varje år att få träffa och hjälpa alla ungdomar, i år är det 60 stycken som kommer till Vaxholm. Det är ett skönt avbrott i den tuffa uppbyggnadsträningen, att få fokusera lite på andras träning istället för min egen för en gångs skull.

Nästa vecka är det dags för läger igen, vi åker till Florida för att få lite kvalitet i träningen igen, det är lättare att paddla bra när man inte behöver fokusera på hur kallt det är eller på att inte ramla i vattnet. Jag gillar att paddla i Sverige på hösten, men ibland är det för blåsigt eller dåligt väder för att paddla ute och det ska bli skönt att inte behöva bekymra sig om det på samma sätt ett litet tag..

Mellan passen är jag hemma och vilar mycket, ett bra sätt för mig att återhämta kroppen efter tuff träning är att ta ut hundarna på en lång promenad i skogen, få lite frisk luft och rensa huvudet lite. Jag har en bra skog där jag bor så hundarna kan springa lösa utan problem.

Nu ska jag återgå till min vila, sedan är det träning och sedan drar STHLM Sprint Camp igång!! Vi kommer bjuda på flera olika föreläsare, dryck från Vitamin Well och så klart bra och tuff träning. Kul!

Tomorrow, it is time for mine and Eriks training camp! I really like meeting all the young, talented athletes and it is also a good break in my own pre season practice, to focus on someone else training instead of my own. Next week, I’m going on training camp again, we are going to Florida to get a little bit warmer weather and water.. I like paddling in Sweden during the autumn but lately it has been a little bit too much wind and rain for my taste here. Between sessions, Im home resting a lot. A good way for me to recover after hard sessions has proved to be taking out the dogs for a long walk in the forest. 

Now, I’m going back to resting again, one more session and then it is training camp time!! 

 

A few pics from my walk today

Petter Menning Petter Menning Petter Menning Petter Menning

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s