Longer rest and new sunglasses!

Nu är det fredag och nästan slut på två hårda träningsveckor. Jag är väldigt sliten just nu och ser fram mot den längre vilan som börjar imorgon efter lunch! Efter träningen imorgon har jag alltså vila ända till jag sätter igång på onsdag morgon nästa vecka vilket är ovanligt för mig. Under vilan ska jag tillsammans med de andra jag bor med åka till Wet n Wild i Orlando som är en vattenpark med massor av rutschkanor där vi ska åka hela dagen. Jag ska även passa på att bara ta det lugnt och verkligen vila under vilan, det är lätt att annars bara hålla igång med aktiviteter hela tiden för att jag är lite rastlös ibland. Det blir nog ett och annat besök till stranden också om vädret är bra, det är ett bra ställe att slappa på och kanske läsa en bok eller lyssna på musik.

Jag har även fått en ny leverantör för solglasögon som jag är väldigt stolt över, nämligen Oakley Nordic, Oakley är ett märke som jag länge använt både när jag paddlar och hänger på stranden. De har riktigt fina glasögon som passar mig bra så jag är mycket glad över det nya samarbetet!

Jag har lite bilder från den senaste tiden på datorn, så jag slänger upp dem här!

It is friday and this week is coming to an end, it is the last of two hard training weeks. I am tired and sore from the training now and I am very much looking forward to some longer rest starting tomorrow. I have no training sessions from lunch tomorrow until wednesday morning, which is very rare for me and a chance to relax and get better. We are going to the water park Wet n Wild during the long rest and probably also to the local beach here in Melbourne. I think it is nice to both do stuff and to just relax when I have som time off from training. 

I am very proud to say that I just have gotten a new supplier of eyewear, Oakley Nordic! They make really cool sunglasses and I have been using them for a long time both for racing and for the beach so I am happy to have them on board now!

I have some pictures from the last couple of weeks so you guys can enjoy them!

Petter Menning Florida

Me and Emma at Texas Roadhouse
Petter Menning Florida

Erik

Petter Menning Florida

Bought a new ball!

Petter Menning Florida

Christian looking cute as alwaysPetter Menning Florida

Petter Menning Florida

Jump!Petter Menning Florida

Petter Menning Florida

Erik striking a posePetter Menning Florida

M J Hunter’s usual coaching technique: A GPS and a box of chocolate (the box is mostly for himself)

Petter Menning Florida

”Semlor”

Petter Menning Florida

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s