Mitt uppe i säsongen

Sedan jag skrev här sist har jag hunnit tävla hela tre gånger till. Senast var nu i helgen, på en svensk uttagningstävling i Nyköping, där jag vann samtliga lopp jag körde, både k1-loppet och testloppen i k2. Skönt! Nästa blir världscup 3 i Poznan, Polen nästa helg, och jag känner mig riktigt taggad på att tävla, trots att jag haft ett späckat schema fram tills nu! Vid världscupen i Ungern för två helger sedan slutade jag 10:a, alltså 1:a i b-finalen, ett resultat som jag är väldigt missnöjd med eftersom jag gjorde två dåliga lopp som ledde fram till b-finalen. Jag hoppas på att kunna prestera bättre nästa gång!

Det drar dessutom ihop sig till tenta i skolan, jag läser associationsrätt från SU den här terminen och tentar av den kursen om två veckor ungefär. Jag tycker det är skönt att ha något annat att göra än paddlingen för att koppla av lite och just associationsrätt passar rätt bra ihop med min egentliga utbildning, vilken är civilekonom.

Annars passar jag på att ta det lugnt med hundarna här hemma, vi går många långa promenader och försöker återhämta oss mellan alla tuffa pass. Jag kommer inte att toppa formen något förens lite till EM som går i mitten av juni, så träningen är tung och slitig med mycket mjölksyra just nu. Kul, men jag blir väldigt trött också!

 

IMG_3409

Gänget på tävlingen i Nyköping, Eve, Fredrik, Sara och Erik

IMG_3342Jag och Erik hämtade ut en ny kanot till klubben, fin va?

 

Annonser

2 svar till “Mitt uppe i säsongen

 1. Bra skrivet Petter! Men jag tycker att du dissar dig själv när du skriver om dina lopp i Ungern. I första heatet hade du hårdast möjliga motstånd och det var det ju bara OS-mästaren och VM-mästaren som var snabbare än vad du var. Sen var det synd att du hamnade på fel sida om gränsen i semifinalen, men du gjorde ju ändå fantastiska prestationer! Jag förstår att du inte vill göra sämre resultat än förra året, men jag tror att du är inne på rätt väg, med en ny tränare och bättre uppföljning av loppen. Jag tror på dig! Slappna av och njut av att du är så bra som du är. Stor kram från mamma Skickat från min iPad

  23 maj 2013 kl. 18:54 skrev ”Petter Öström” :

  > >

 2. Hej igen! Jag mindes lite fel från loppen i Ungern. Nu såg jag att du körde snabbare än VM-mästaren i första heatet.

  Skickat från min iPad

  24 maj 2013 kl. 09:42 skrev Clara Öström :

  > Bra skrivet Petter! > Men jag tycker att du dissar dig själv när du skriver om dina lopp i Ungern. I första heatet hade du hårdast möjliga motstånd och det var det ju bara OS-mästaren och VM-mästaren som var snabbare än vad du var. Sen var det synd att du hamnade på fel sida om gränsen i semifinalen, men du gjorde ju ändå fantastiska prestationer! Jag förstår att du inte vill göra sämre resultat än förra året, men jag tror att du är inne på rätt väg, med en ny tränare och bättre uppföljning av loppen. Jag tror på dig! Slappna av och njut av att du är så bra som du är. > Stor kram från mamma > Skickat från min iPad > > 23 maj 2013 kl. 18:54 skrev ”Petter Öström” : > >> >>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s