Bättre och bättre men längre och längre

Nu börjar knäet bli riktigt bra, jag är nu så pass hel och knäet har läkt så bra att jag här i förra veckan gjorde min första löpning sedan frakturen i början av september. Jag lunkade en liten kort runda innan gymmet och det kändes riktigt bra! Det känns skönt att äntligen slippa rehab och sjukgymnastbesök, även då jag har tillgång till väldigt bra resurser för detta är jag inte något stort fan av något av det..

Annars flyter träningen på bra, jag har kunnat paddla under hela skadeperioden precis som planerat och även kunna göra all styrketräning enligt plan. Jag och min träningskompis Erik kör just nu cirkelträning i gymmet, det innebär låg vikt, många repetitioner och hög puls. Jobbigt, men otroligt bra grundträning. På vattnet kör vi också lite längre pass nu, förra veckan var längsta passet 20 x 4 minuter i bra fart. Inget favoritpass för en sprinter som mig men det känns ändå skönt efteråt när man kört igenom alla intervaller med bra fart och teknik. Det blir många mil och många långa timmar i gymmet just nu, men det är ett måste för att kunna köra riktigt, riktigt snabbt i vår!

Många frågar om vi fortfarande paddlar ute och svaret på den frågan är ja! Jag kommer fortsätta paddla tills isen lägger sig och det fungerar bra att paddla i både regn och snö, det enda problemet är när det är för mycket vind men som tur är så har det varit relativt fina dagar här i Vaxholm de senaste månaderna.

I helgen är det dags för mitt och Eriks sprintläger STHLM SprintCamp för ungdomar mellan 8-16 år. Det ska bli riktigt kul att kunna hjälpa ungdomarna lite och vi har ett kanonbra upplägg för att hinna lära dem så mycket som bara är möjligt om sprintträning på tre dagar!

 

 

Jag inför ett av många paddelpass i Vaxholm nu under hösten. Vindstilla!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s