Hårdträning

Nu när kanotsäsongen är över och kroppen har fått vila upp sig lite har jag dragit igång med hårdträningen igen! Det innebär lite längre paddelpass, stavlöpning i backe och mycket cirkelträning för min del. Målet är att höja alla kvaliteér och bli både uthålligare, snabbare och starkare till nästa säsong, vilket jag kommer bli med det här upplägget! Idag har jag även gjort ett Vo2-max test på Elitkliniken vid Globen, för att kolla av min konditionsstatus inför vintern. Trots ett par ben som var stumma av syra från veckans träning lyckades jag göra ett resultat över förväntan! Jag hade både lägre vikt och högre testvärde än samma tidpunkt förra säsongen, det bådar gott för framtiden.

 

Nu börjar det även bli dags för mig att börja skolan igen efter ett 7 månaders långt sommarlov. Den 7e november startar jag mina sista kurser innan examensarbetet som jag börjar skriva till våren. Om ca ett år räknar jag med att ha tagit en Master in Business and Economics, eller med andra ord en civilekonomexamen från Stockholms Universitet.

 

Annonser

Ett svar till “Hårdträning

  1. Välkommen till Alfta så Ska jag köra några långa hårda längdskidpass med dig. Har ett billigt läger pågång sista helgen i november i Harsa. Kollat in Hälsinglsnds multisportklubbs hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s