Senaste veckan

Hej!

Världscupen i Duisburg gick sådär, både bra och dåligt. Jag gjorde ett bra försök, sen blev semin för okoncentrerad från min sida. Jag fokuserade mer på de andra i loppet och vilken placering jag skulle ha än hur jag paddlade, resultatet blev dåligt och jag kom 3a i semin vilket betydde b-final. Väl i b-finalen fick jag till bättre fokus på mitt eget lopp och efter en för tidig start så jag studsade tillbaka och tappade några meter kom jag tillbaka och blev 5a, på en bra tid!

Helgen efter åkte vi till Nyköping och körde sista uttagningstävlingen för EM. Jag kunde fokusera bättre på mitt eget lopp och i finalen vann jag med 8 hundradelar, jag fortsatte därmed min svit att vinna de svenska tävlingarna på 200m (dem jag ställt upp i) sedan förra året. Det är lika roligt varje gång jag lyckas vinna, konkurrensen i Sverige på 200m är stenhård och varje svensk tävling kräver maxfokus från oss, kul! Nedan är en bild från målgången:

Senaste veckan har det varit läger i Vaxholm för U-23orna som ska köra EM i Zagreb om några veckor. Jag har tränat med Erik och Fredrik som kör K2 och senaste dagarna har jag kört med Erik sen Fredde åkte hem. Känslan har kommit mer och mer nu och jag paddlar mer som jag vill igen, något som jag inte riktigt gjort sedan träningslägret i Portugal i april. Det ska bli skönt att spänna bågen nu på EM och se vad det går för!

Följ resultaten från Belgrad-EM på:

http://www.ec-belgrade2011.com/ec-belgrade2011-programme.php?&page=ec-belgrade2011&&mod=29

Vi hörs!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s